EST
RUS
ENG
Tellimiskeskus
 Kasutajatunnus:
 
 Salasõna:
 
 Salvesta parool
uudised
07 November
MANNOL O.E.M. õlid!
30 Märts
Uus Resurs ja teised VMPAUTO tooted kohal!
09 November
Uus tootegrupp! TUDOR akud!
01 September
Uus tootegrupp! SONAR lamellrehvid!
05 Aprill
ABRO AUTOKEEMIA!
08 Mai
UUS TOOTEGRUPP! FISCHER AUTOMOTIVE!

Arhiiv
uudised
30 Märts Uus Resurs ja teised VMPAUTO tooted kohal!

Uus Resurs ja teised VMPAUTO tooted kohal!


Kleeronisse jõudis uus partii VMP Auto erinevaid määrdeaineid ja autokeemiat. VMP Auto, kes omab ISO 9001:2008 sertifikaati ja mitmeid patente, üheks tuntumaks kaubamärgiks on Resurs ning ettevõtte toodangut kasutavad näiteks KAMAZ, MAZ, Belarusi ning BELAZi tehased uute sõidukite kokkupanemisel. Resurs toodetest on hetkel Kleeronis saadaval õlilisandid nii bensiini- kui diiselmootoritele ja käigukastidele.

Nüüd on Kleeronis müügil ka rohkelt erinevaid määrdeaineid nagu näiteks mitmeotstarbelised liitiumkompleks- ja MC1000 määre, poolteljeotsa määre, kõrgetemperatuuriline bentoniitmääre MC1610, külmakindel plastne määre NORD, tripoidmääre nõellaagritele, sadul-haakeseadise määre, veekindel mitmeotstarbeline määre, universaalne supordi- ja juhtpuksidemääre, kriuksumisvastane määre, vasemääre keermesühendustele, akuklemmide määre ja silikoonmääre.

Lisaks on saadaval ka universaalsed silikoonid, klappide lihvimispastad, erinevad kätepuhastusvahendid ja kaitsekreemid, autoshampoonid, rehviläikevahendid ning plast- ja nahkpindade restaureerivad puhastusvahendid.
Pae 48a, Tallinn, Harjumaa; Telefon: (+372) 6 727 727, (+372) 6 729 105; E-post: kleeron@kleeron.ee
2005 Kleeron OÜ. All rights reserved.